Egis Jaupi

Ekonomist - Tirane, Albania
+355692635060

Përshkrimi

Diplomuar ne UBT dhe master per Finance Kontabilitet

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërEgis Jaupi ProfesioniEkonomist CertifikimeFinanca 5, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+355692635060 E-mailegisjaupi@gmail.com AdresaTiranë, Albania