REDO Investment Group

Sektori i Ndërtimit - Tirane, Albania
698236799

Përshkrimi

Tregti, import-eksport i bimeve medicinale, kozmetike dhe çfaredo lloj materiale dhe produkte te tjera,ndertimi i punimeve civile dhe industriale, sisteme hidraulike, instalime, ndertim rrugesh etj., te marre pjese ne gara publike dhe private, ndertim dhe restaurim i objekteve te te gjitha llojeve

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseSektori i Ndërtimit KompaniaREDO Investment Group AdresaTirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr.5 Rruga Tish Daija Kompleksi Kika 2 hyrja 1 kati 3 Ap.13.
Telefon698236799 E-mailx@x Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A