KLAJDI CONSTRUCTION

Sektori i Ndërtimit - Shengjin, Albania
692027984

Përshkrimi

Ndertime dhe restaurime te objekteve Civile-IndustrialeTuristike.Ndertim rrugesh te te gjitha kategorive te veprave arti,ujsjellesa e kanalizime etj,Projektim te veprave te ndryshme.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseSektori i Ndërtimit KompaniaKLAJDI CONSTRUCTION AdresaLezhe Lezhe LEZHE Lagjja Nene Tereza Rruga Lezhe Shengjin Godina Nr. 31
Telefon692027984 E-mailmalvini_shpk@yahoo.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A