Blerim Shala – Design

Agjenci Grafike Dhe Reklama - N/A, N/A
041 670 03 10

Përshkrimi

Blerim Shala – Design

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseAgjenci Grafike Dhe Reklama KompaniaBlerim Shala – Design AdresaN/A
Telefon041 670 03 10 E-mailhello@blerimshala.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A