Osman Osmani

Punonjës social - N/A, Switzerland
+41799341889

Përshkrimi

1998-2001në HFSSKA Cyrih: Diploma me titullin Animator për socio-kulturë

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërOsman Osmani ProfesioniPunonjës social Certifikime1994-1995 Cyrih: Arsimimi në lëmin psiko-sociale; 1996-1998 Will SG: Studim Post-Diplome në Programimin Neurolinguistik (fitimi i titullit: Trajnues për Debriefing-un psikologjik),2007 BBT Bernë: Titulli dhe diploma e përgjithshme për punë sociale; 2009-2010: ZHAW, kurs post-diplomimi për udhëheqje personeli dhe aftësim praktikantësh Gjuhët e huajaN/A
Telefon+41799341889 E-mailoo@prointegra.ch AdresaCH-8212 Neuhuasen, Rosenbergstrasse 51