prointegra.ch

Sociale - N/A, Switzerland
+41799341889

Përshkrimi

Platformë informacioni dhe lajme shqip Qendër profesionale për migracion Qendër kompetente shqiptaro-zviceraneInformacione online, komunikim dhe këshilla për të gjitha ngjarjet e mundshme, temat e zhvillimeve (ligjore, shëndetësore, etj.) dhe/ose probleme nga të gjitha sferat e jetës.

Adresa

KategoriaSociale Kompaniaprointegra.ch Adresaprointegra.ch, Lindestrasse 7, CH-8153 Rümlang, Telefon: +41 79 934 18 89, E-Mail: info@prointegra.ch
Telefon+41799341889 E-mailinfo@prointegra.ch Viti i themelimit2003 Numri i te punesuarve10-30
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po