DANIELA DVORANI

Ekonomist - Bologna, Italy
+393336517398

Përshkrimi

+390594821242 +393336517398 Viale Antonio Gramsci 285 Modena (MO) -EUROPACube INNOVATION BUSINESS SCHOOL-Bolonje-Itali -Master ne Hartimin e Projekteve te financuara me fonde zhvillimi nga Komuniteti Europian -Master ne e-Business-Management (frekuentuar ne English/Italisht) prane ISUFI-it-Instituti per Studime Nderdisiplinare te Avancuara/Shkolla e ekselences ne e-Business Management, Universiteti i Lecces sot i Salentos, Itali -Diplomuar me mesataren e 4 viteve 9.9/10 e cilesimin Studente e Shkelqyer ne Universitetin FAN S. NOLI te Korçes, dega Business-Management, Fakulteti Ekonomik, Korçe -Diplomuar me note mesatare te 4 viteve 10/10 dhe fituese e Medaljes se Arte nga Ministria e Arsimit e asaj kohe per rezultate te shkelqyera ne Gjimnazin “Themistokli Germenji” Korçe dhe fituese e çmimit te trete ne Olimpiaden Kombetare te Biologjise

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërDANIELA DVORANI ProfesioniEkonomist CertifikimeMaster Degree in e-Business-Management (in English/Italian), ISUFI-Institute For Advanced Interdisciplinary Studies/e-Business Management School, University of Lecce, Italy,Bachelor + Master Degree in Business-Management, FAN S. NOLI University of Korça, Faculty of Economics, Albania Gjuhët e huajaN/A
Telefon+393336517398 E-maildanjelushka@gmail.com AdresaBologna, Italy