ALEXIA SOLUTIONS

Shërbime Informatike - Tirane, Albania
692829292

Përshkrimi

Prodhimi, zhvillimi, realizimi dhe shitja e programeve kompjuterike

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseShërbime Informatike KompaniaALEXIA SOLUTIONS AdresaPallati i Kulturës Kati i IItë
Telefon692829292 E-mailfbudina@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A