Detjona Binaj

Ekonomist - Bonn, Germany
+4917322245720

Përshkrimi

Titull Master Skencor ne Ekonomiks ( Msc.Economics- European Political Economy). Aktualisht certifikuar si Scrum Master dhe Product Owner ne Agile Project Management.

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërDetjona Binaj ProfesioniEkonomist CertifikimePSM I,PSPO I Gjuhët e huajaN/A
Telefon+4917322245720 E-maildetjona.binaj92@gmail.com AdresaBonn, Germany