Adelajda Matuka

N/A - Macerata, Italy
+393318828862

Përshkrimi

Nënkryetare e “Lidhjes së Mësuesve Shqiptarë në Itali”. E sapo kthyer nga Graduate School of Economics në Spanjë, Adelajda studion pranë Universitetit South Wales dhe për doktoraturë në Universitetin e Maceratës, Itali. Me eksperienca të shumta në seminare të ndryshme nga institucione si Banka Qëndrore e Shqipërisë, Ministria e Punëve të Jashtme Gjermane, Parlamenti Gjerman, NATO, Levy Institute of Bard College etj.

Adresa

TitulliN/A Emër MbiemërAdelajda Matuka ProfesioniN/A CertifikimeN/A Gjuhët e huajaN/A
Telefon+393318828862 E-maila.matuka@unimc.it AdresaVia Crescimbeni 14, Macerata, Italy