Keti Zeka

Pedagog - N/A, United Kingdom
00393477006339

Përshkrimi

Dr. Keti Zeka eshte nje kerkuese shkencore ne Universitetin e Kembrixh nepermjet grantit prestigjoz Marie Sklodowska-Curie, e cila merret me studimin e metabolizmit te qelizes staminale ne Leucemine Akute Mieloide. Dr. Zeka e mbrojti doktoraturen me medalje ari ne Inxhinjeri Kimike dhe Bioteknologji ne Universitetin e L'Aquila,Itali ne vitin 2016. Gjate doktoratures, ajo fitoi financime te ndryshme nga Komisioni Europian per te patur eksperienca shkencore, ne fillim ne Universitetin De Montfort ne Leicester, dhe pastaj ne Universitetin Tohoku, ne Japoni. Gjate ketyre viteve, Dr. Zeka fitoi cmimin "Femra e te ardhmes" nga shoqata internacionale Zonta Club Rome per arritjet e shkelqyera akademike. > Pas doktoratures, Dr. Zeka pati fatin te punoj per 6 muaj nen udheheqjen e Prof. Dr. John Gurdon, fitues i cmimit Nobel per mjeksin ne vitin 2012, pune e cila eshte vlersuar nga Shoqata Italiane per kerkimet mbi Kancerin (AIRC). Ne vazhdim, Dr Zeka ka fituar fonde per te zhvilluar kerkimet e saj nga Shoqata Angleze per Kancerin, ne Kolegjin Universitar te Londres (UCL). Ne kete moment kritik boteror, Keti ben pjese ne ekipin e qendres se COVID-19 te Kembrixhit e krijuar nga Universiteti i Kembrixhit, Mbreteria e Bashkuar, Astrazeneca dhe GlaxoSmithKline.

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërKeti Zeka ProfesioniPedagog Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon00393477006339 E-mailketi.zeka@hotmail.it Adresa34 City Road, London, UK