Leutrim Braha

Jurist - N/A, N/A
+38344221858

Përshkrimi

Jurist i Diplomuar. Poashtu, i kualifikuar dhe i çertifikuar edhe për Komunikim Diplomatik dhe Protokol, Gazetari, Psikologji, Antropologji, Sistem Politik, Siguri Kibernetike, Menaxhim të Mediave Sociale, Menaxhim Turizmi dhe Trashëgimisë Kulturore, Gjuhë të Huaja dhe Linguistikë, Avokim të Drejtave të Njeriut, Digjitalizëm, e të tjera...

Adresa

TitulliBSc. Emër MbiemërLeutrim Braha ProfesioniJurist CertifikimeÇertifikime në nivel Lokal, Shtetëror, Kombëtar dhe International,Mirënjohje, Çertifikata për Excellence, Çertifikata për Dallueshmëri Gjuhët e huajaN/A
Telefon+38344221858 E-mailleutrimbraha1990@gmail.com AdresaPrizren, Kosovë