Erion Begaj

Sipermarres - Parma, Italy
0039338 530 3036

Përshkrimi

Konsulent fiscal dhe administrativ per emigracionin

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërErion Begaj ProfesioniSipermarres CertifikimeDiplomuar per Shkenca Politike Parma,Master mbi te drejten per emigracionin Gjuhët e huajaN/A
Telefon0039338 530 3036 E-mailbegaj.erion@outlook.it AdresaVia Donatello 9, Parma