Anisa Xhitoni

Ekologjist - N/A, Netherlands The
0646735328

Përshkrimi

Energji dhe Shkenca Mjedisi

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërAnisa Xhitoni ProfesioniEkologjist CertifikimePrince 2,SA 8000 Gjuhët e huajaN/A
Telefon0646735328 E-mailanisaxhitoni@gmail.com AdresaGroningen