Nikolin Duka

Ekonomist - N/A, Qatar
+97430684005

Përshkrimi

Retail Profesinist me master ne Administrim Biznesi dhe Master profesional ne Fizike

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërNikolin Duka ProfesioniEkonomist Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+97430684005 E-mailnikol.duka@gmail.com AdresaDoha, Qatar