Julia Daragjati

Farmacist - N/A, Italy
0498215464

Përshkrimi

Kërkuese post doktorale, Departamenti i Shëndetit të Gruas dhe fëmijës, Universiteti Padova

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërJulia Daragjati ProfesioniFarmacist Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon0498215464 E-mailjuliadaragjati@gmail.com AdresaVia 8 Febbraio 1848, 2, 35122 Padova PD, Italia