Anila Smørgrav

Inxhinier Informatik/Software/Rrjeti - Seyssinet-Pariset, France
+33643420377

Përshkrimi

Anila, mes teknologjisë digitale dhe shoqërisë civile Posti aktual: Enagement Director- drejtues projektesh tenderash per kontrata min 15m€ ne Orange Business Services (pjese e Orange Group) ne Departamentin e Bizneseve te medha. Ky department manaxhon mbi 170 kliente francez dhe korporata internacionale që i kalojne shifrat vjetore kontrakuale mbi 2 billion €. Diplomë te dyfishte Master në shkencat Compjuterike nga Universiteti i Oslos, si dhe Master ne Administrim Biznesi (MBA) në ESCP Europe. Një eksperiencë prej më shumë se 25 vjetësh në mjedise të ndryshme sociale dhe ekonomike në vende të ndryshme të Europes dhe USA. E specializuar në sektorin e telekomit dhe IT, managim projektesh dhe negocim te sukseshëm kontratash me vlera mbi 15m€ , strategji transofrmimi digital të ndërrmarrjeve si dhe zhvillimit të produkteve të reja, ajo ka marrë pjesë aktivisht në një numër të madh projektesh internacionale në më shumë se 5vende të botës.Ajo ka punuar intensivisht si për sektorin privat ashtu dhe për sektorin publik në fushën e zhvillimit te platformave IT infrastrukturës në atë të Telekomit, edukimit, si dhe në sektorin jo-fitimprurës. Ajo ka jetuar dhe punuar në Shqipëri, Norvegji, USA, France, Zvicer et Qipro. Krahas jetës profesionale, Anila është aktive në aktivite sociale dhe humanitare qoftë ne nisma të mbështetura nga Fondacionet e kompanive ku ajo ka punuar. Nisma të cilat janë të lidhura me promovimin e femres në Technologi për të rejat ne shkollat e mesme, si dhe ne mbeshtetjen enë edukim të të rinjve në zona të defavorizuara. Anila sot është anëtare bordi e disa shoqatave nderkombetare të Diasporës, anëtare e bordit drejtues të Fondit të Zhvillimit të Diasporës pranë Ministrisë së Diasporës, si dhe Drejtuese e Shoqatës kulturore franco-shqiptare Albania, me qendër në Paris.

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërAnila Smørgrav ProfesioniInxhinier Informatik/Software/Rrjeti Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+33643420377 E-mailanila@smorgrav.eu AdresaParis, France