Edison Lami

Pedagog - N/A, United Kingdom
00447981235481

Përshkrimi

Kerkues shkencor per angazhimin dhe pjesemarrjen e Diaspores Shqiptare ne Shqiperi nepermjet platformave e-government!

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërEdison Lami ProfesioniPedagog Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon00447981235481 E-mailedisonlami@hotmail.com AdresaBirmingham, UK