Alketa Berzani

Sipermarres - N/A, United Kingdom
0044 7776378928

Përshkrimi

Aktualisht e angazhuar si Konsulente e Studimeve të Marketingut, Konsumatorit e Hulumtimet Sociale në Londër. Me mbi 15 vjet përvojë në zhvillimin e biznesit, marrëdhëniet me klientët, menaxhimin e projekteve studimore dhe menaxhimin e ekipeve të punës, si dhe një dekadë në role ekzekutive në Shqipëri. Kam kryer studimet për Psikologji e më pas Master për Administrim Publik, të dyja pranë Universitetit të Tiranës.

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërAlketa Berzani ProfesioniSipermarres Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon0044 7776378928 E-mailaberzani@gmail.com AdresaLondon, UK