AVOKO

Sociale - N/A, N/A
37744244948

Përshkrimi

Qellimi yne eshte social, ku ndihmojme njerezit te dokumentacionit, perthimit, zhvillimit te aktivitet dhe intetrimin e shqiptareve ne shoqerine belge.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaAVOKO AdresaN/A
Telefon37744244948 E-mailojq.avoko@gmail.com Viti i themelimit2009 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A