Ojq Dita

Ekonomi - N/A, N/A
44178135

Përshkrimi

Perkrahja e femres Shqipetare, gjuha Shqipe dhe traditat tona Shqiptare.

Adresa

KategoriaEkonomi KompaniaOjq Dita AdresaN/A
Telefon44178135 E-maildita.zeneli@hotmail.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A