Midlands Ethnic Albanian Foundation - MEAF

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
7464967006

Përshkrimi

Ne jemi një grup të rinjsh të cilët jemi rritur dhe kemi kryer,ose kryejmë,studimet në USA dhe më gjerë! Dashuria për atëdheun, për rrënjët tona, për traditën dhe kulturën shqiptare, krijoi tek ne një nevojë për tu bashkuar!
Rinia Shqiptare në NY është një lëvizje virtuale që ka për qëllim krijimin e një rrjeti shoqëror dhe bashkimin e emigrantëve shqiptarë në NY.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaMidlands Ethnic Albanian Foundation - MEAF AdresaN/A
Telefon7464967006 E-mailcontact@meaf.org.uk Viti i themelimit1998 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A