Rrjeti i Profesionistëve Shqiptar në Norvegji

Sociale - N/A, N/A

Përshkrimi

Qëllimi ynë parësorë është organizimi më i qëndrueshëm i të arsimuarve shqiptar në Norvegji, përfaqësimi dinjitoz i komunitetit shqiptar në Norvegji dhe angazhimi për integrimin e komunitetit shqiptar në Norvegji.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaRrjeti i Profesionistëve Shqiptar në Norvegji AdresaN/A
Telefon E-mailn.a.t.n@outlook.com Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A