Shoqata Humanitare Globi e.V

Sociale - N/A, N/A
4915738823196

Përshkrimi

Ndihmojm.ne bazbte mundesis mbarbtreuet Shqiptare. Kemi status pankufi dhe kemin të drejt gjithqka dhe mbar Boten të ndihmojm üor qëllimi jon asht qe populli Shqiptar te mos hjek keq nga Urija , nga veshmbathja, mloj, Semundje etj ndihma.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaShoqata Humanitare Globi e.V AdresaN/A
Telefon4915738823196 E-mailverein.globi.ev@hotmail.com Viti i themelimit2017 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A