associazione La Svolta

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
393478427680

Përshkrimi

qellimi kryesor, perveç te tjerave eshte : krijimi i nje Qendre te mirefillte Dokumentimi, Arkivi dhe Kerkimesh te çdo gjeje qe eshte shqiptare. Ne keto kater vite Shoqata La Svolta e Bolonjes perveçse ka arritur te dokumentoj ,me filmime dhe foto, aktivitetet e shoqatave te ndryshme, ka bashkepunuar me shoqata te tjera duke hapur dhe nje muze ne Civita te Kalabrise, por ka grumbulluar dhe ka ne dispozicion per te gjithe edhe nje sasi materialesh nga me te ndryshmet. Duke filluar nga kartolina dhe kalendare, manifeste, pulla postale shqiptare dhe kosovare, libra nga me te ndryshem, ,te vjeter dhe te rinj,, dokumente te ndryshme , revista, harta te ndryshme, monedha dhe kartmonedha etj etj. materialet kryesisht jane ne gjuhen shqipe dhe italiane, por nuk mungojne edhe materiale ne gjuhe te tjera.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport Kompaniaassociazione La Svolta AdresaN/A
Telefon393478427680 E-mailassociazionelasvolta.bo@gmail.com Viti i themelimit2013 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A