Kosovalb.com

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

KosovAlb.com është një blog informuese në lidhje me aktivitet dhe lajmet nga shqiptarët në Norvegji, si dhe informon lexuesit e vet për të rejat nga diaspora shqiptare dhe Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia e Lugina e Preshevës. KosovAlb funksion si blog joformal dhe vetëm informues.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaKosovalb.com AdresaN/A
Telefon E-mailRukovci@live.no Viti i themelimit2012 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A