ANTIGONE INVESTMENT

Hotel - Tirane, Albania
355696060666

Përshkrimi

Hotel, Bar, Restorant. Tregti me pakice e shumice te produkteve ushqimore.lmport-Export mallrash. Organizim eventesh, konferencash, panairesh. Ndertimi i punimeve civile dhe industriale, sisteme hidraulike, instalime, ndertim rrugesh, etj.,

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseHotel KompaniaANTIGONE INVESTMENT AdresaRruga Emin Duraku Nr.6
Telefon355696060666 E-mailebudina@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A