Fondacioni "DUKAGJINI" Austri

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
6605100952

Përshkrimi

Fondacioni Dukagjiini Austri ka qellim ne kete Shqoate Kulture dhe Arti Shqipetar, qe te shkembejme maredhenje edhe me shtetin ku jetojme sa me ngushte dhe ne menyre me Transparente se bashku!

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaFondacioni "DUKAGJINI" Austri AdresaN/A
Telefon6605100952 E-mailfondacioniD1@gmx.at Viti i themelimit2017 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A