Albanisches Kulturinstitut "Alexander Moissi" in Wien

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
436642607345

Përshkrimi

Krahas integrimit, të ruhet dhe trashëgohet identiteti etnik i shqiptarëve që jetojnë në Austri si dhe të prezantohen vlerat e kulturës shqiptare në shoqërinë austriake.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanisches Kulturinstitut "Alexander Moissi" in Wien AdresaN/A
Telefon436642607345 E-maililir.caushi@aon.at Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A