Shoqata Greikoci

Sociale - N/A, N/A
41794894992

Përshkrimi

Shoqata Greikoci synon përmirësimin e jetës shoqërore në fshatin Greikoc ,komuna e Therandës – Republika e Kosovës, dhe organizon tubime të ndryshme për mërgatën e fshatit Greikoc. Synimet tona janë senzibilizimi i shoqërisë për të kontribuar në mirëmbajtjën e ambientit, mirëmbajtjën e infrastrukturës së fshatit, mirëmbajtjën objekteve të kultit, mbështetjën aktivitetet sportive dhe mbështetjën e aktiviteteve kulturore.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaShoqata Greikoci AdresaN/A
Telefon41794894992 E-mailshoqata_greikoci@gmx.ch Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A