TASH - deutsch-albanische Plattform e.V.

Edukim & Shkencë - N/A, N/A
4915123568973

Përshkrimi

TASH- Platforma gjermano-shqiptare eshte nje iniciative mjaft e re. Ajo u themelua ne muajin mars te vitit 2007. 20 studenta shqiptare u mblodhen ne universitetin Wolfgang Goethe te Frankfurtit/Main. Ato u njoftuan ne platformin te internetit StudiVZ dhe e themeluan initiativen me emrin “TASH- iniciativa studentore te shqiptareve ne diaspore. Prej themelimit Tash-i realisoj shume projekte, por edhe vete iniciativa ka ndryshuar shume.

Adresa

KategoriaEdukim & Shkencë KompaniaTASH - deutsch-albanische Plattform e.V. AdresaN/A
Telefon4915123568973 E-mailinfo@ta-sh.de Viti i themelimit2007 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A