Shoqata Kulturore Shqiptare RBK e.V.

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
491777917682

Përshkrimi

Shoqata jone eshte krijuar ne mars te vitit 2011 dhe perbehet nga me shme se 60 anetare. Qellimi i shoqates eshte ruajtja dhe prezantimi i gjuhes, kultures dhe tradites shqiptare si dhe integrimi ne kulturen e vendit ku ne jetojme. E gjitha kjo realizohet nepermjet shume aktiviteteve qe ne organizojme gjate vitit si vetem ashtu dhe ne bashkepunim me shoqatat e tjera shqiptare dhe joshqiptare.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Kulturore Shqiptare RBK e.V. AdresaN/A
Telefon491777917682 E-mailmimoza.leka@hotmail.de Viti i themelimit2011 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A