ALBANIAN CULTURAL ASSOCIATION "SHPRESA" INC.

Sociale - N/A, N/A
19174183392

Përshkrimi

Shoqata “SHPRESA, një shoqatë kjo e komunitetit shqiptar në SHBA, e cila i priu me aktivitetin e saj lëvizjes kombëtare, për liri dhe të drejtat e shqiptarëve në Kosovë dhe veiset shqiptare.

Adresa

KategoriaSociale KompaniaALBANIAN CULTURAL ASSOCIATION "SHPRESA" INC. AdresaN/A
Telefon19174183392 E-mailshoqatashpresa@gmail.com Viti i themelimit1987 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A