KALLXO.com

Advokaci - N/A, N/A
38344224498

Përshkrimi

KALLXO.com - Platforma online është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese së bashku me emisionet Jeta në Kosovë dhe Drejtësia në Kosovë. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës dhe diasporës shqiptare që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre.

Adresa

KategoriaAdvokaci KompaniaKALLXO.com AdresaN/A
Telefon38344224498 E-mailinfo@kallxo.com Viti i themelimit2000 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A