Besa Foundation

Unione - N/A, N/A

Përshkrimi

Besa Foundation eshte nje rrjetizim i companive biznesore vetem ne Bavari. Perpos bashkepunimint te ndersjell qellim tjeter eshte ndikimi dhe pjesemarja ne politikeberje ne Bayern.

Adresa

KategoriaUnione KompaniaBesa Foundation AdresaN/A
Telefon E-mailinfo@besafoundation.de Viti i themelimit2010 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A