Komuniteti i Mjekeve ne Saarbrucken

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Aferimi dhe bashkpunimi me komunitetet e tjera Shqiptare ne Europe.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaKomuniteti i Mjekeve ne Saarbrucken AdresaN/A
Telefon E-mailkomunitetiimjekevesb@gmail.com Viti i themelimit2018 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A