Kosova Ideas

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Misioni ynë është që të mbështesim projekte që e bëjnë Kosovën vend më të mirë për të jetuar në të. ‘KOSOVA ideas’ i ndihmon artistët, aktivistët social dhe ambientalistët për t’i realizuar projektet e tyre në Kosovë. KOSOVA ideas është platforma e parë e ‘crowdfunding’ e cila është 100% e përkushtuar në projekte të të gjitha fushave të artit dhe kulturës, angazhimit qytetar dhe qëndrueshmërisë, e realizuar në Kosovë dhe për Kosovën.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaKosova Ideas AdresaN/A
Telefon E-mailmentor@kosovaideas.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A