INSTITUTO INTERNAZIONALE

Shërbime Informatike - Tirane, Albania
355696011590

Përshkrimi

Konsulence në fushen e sistemeve informatike

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseShërbime Informatike KompaniaINSTITUTO INTERNAZIONALE AdresaSheshi Skenderbej brenda ambienteve te Pallatit te Operas dhe Baletit Kati 3
Telefon355696011590 E-mailmassimo.burani@istituto.al Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A