Shoqata Kraja

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
3477334627

Përshkrimi

Shoqata Kraja eshte shoqate kulturore humanitare qe ka qellim te sherbeje komunitetit Krajan ,Mali Zi, ne vendlindje dhe ne diaspore duke promovuar vlerat komtare dhe duke investuar ne edukim dhe ringjallje ekonomike ne vedlindje, Poeashtu Shoqata Kraja i jep rendesi aspektit humanitare duke organizuar shperndarjen e paketave ushqimore per te familje ne varfri dhe duke mbledh fonde per te semure dhe dhe atyre qe jane pa strehim.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Kraja AdresaN/A
Telefon3477334627 E-mailshoqatakraja@kraja.us Viti i themelimit1992 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A