Albanian Australian Community Of NSW

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Te ruajmë gjuhen dhe kulturen tonë Shqiptarë.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAlbanian Australian Community Of NSW AdresaN/A
Telefon E-mailaac.nsw2017@gmail.com Viti i themelimit1981 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A