shoqata ALBITA

Sociale - N/A, N/A
393207092000

Përshkrimi

Ndihmè gjenerates se pare dhe se dytè nè integrimin nè jetès sociale, kulturore, administrative tè vendit pritès. -mbrojtjen e tè drejtave tè grave e fèmijeve si dhe mbrojtjen e tè drejtave tè Diasporès. Bashkèpunim me shoqatat e tjera aktive nè territor pèr mbrojtjen e kètyre tè drejtave. -ndihmè konkrete nè pèrpilimin e dokumentave pèr lejeqèndrimin , bashkim familjar dhe nènshtetèsise tè kujt kèrkon ndihmèn tonè nè Friuli Venezia Giulia.

Adresa

KategoriaSociale Kompaniashoqata ALBITA AdresaN/A
Telefon393207092000 E-mailassociazionealbita@gmail.com Viti i themelimit2018 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A