CH Albanian Professionals

Ekonomi - N/A, N/A
41765147772

Përshkrimi

CH Albanian Professionals ,CHAP, esshte nje business/professional group ne te cilen Shqiptaret profesional, ndermarresit dhe studentet ne Switzerland kan mundesin te bashkveprojne dhe lidhen me njeri tjetein. ,650 members,

Adresa

KategoriaEkonomi KompaniaCH Albanian Professionals AdresaN/A
Telefon41765147772 E-mailrushiti.amir2@gmail.com Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A