Qendra Kulturore PreArt

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
381631801103

Përshkrimi

Organizata PreArt eshte themeluse e ekspozites nderkombetare fotografise artistike PreFoto qe edhte ekspozite tradicionale ne lugine te Presheves dhe e njohur nga organizatat botrore te fotografise si qr eshte organizata PSA nga ameeika. Organizata PreArt eshte organizate qe miret me aktivitete kulutore .

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaQendra Kulturore PreArt AdresaN/A
Telefon381631801103 E-mailprefoto2011@gmail.com Viti i themelimit2011 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A