Lidhja e te Diplomuareve dhe Studenteve Shqiptare ne Greqi

Advokaci - N/A, N/A
306947124370

Përshkrimi

Mbrojtja e te drejtave personale,profesionale dhe shoqerore jo vetem te anetareve te shoqates, por edhe te gjithe komunitetit shqiptar ne Greqi.

Adresa

KategoriaAdvokaci KompaniaLidhja e te Diplomuareve dhe Studenteve Shqiptare ne Greqi AdresaN/A
Telefon306947124370 E-mailfotsiexoy2010@hotmail.com Viti i themelimit2014 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A