RRJETI I BIZNESEVE SHQIPTARE GREQI

Ekonomi - N/A, N/A
6945832851

Përshkrimi

Evidentimi i bizneseve te Bashkatdhetareve. Mbështetje ne bashkëpunimin mes tyre dhe vendin ame.

Adresa

KategoriaEkonomi KompaniaRRJETI I BIZNESEVE SHQIPTARE GREQI AdresaN/A
Telefon6945832851 E-mailinfo@climacomfort.gr Viti i themelimit2018 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A