Forumi Rinor Ballkanik "Jeta"

Rini - N/A, N/A
306932072005

Përshkrimi

Forumi Rinor Ballkanik Jeta është një grup rinor jo-fitimprurës, jo-qeveritar, jo politik, me seli në Selanik qe bashkon diasporën qe jeton ne Greqi përmes akademisë, arteve dhe letrave. Forumi Rinor promovon pjesëmarrjen e të rinjve, dialogun ndërkulturor, qytetarinë aktive, hulumtimin, punësimin dhe krijimin e sinergjive duke ofruar qasje në informata rreth mundësive dhe lehtësimin e pjesëmarrjes në iniciativa arsimore, projekte rinore, trajnime profesionale dhe kërkime akademike.

Adresa

KategoriaRini KompaniaForumi Rinor Ballkanik "Jeta" AdresaN/A
Telefon306932072005 E-mailforumirinorjeta@gmail.com Viti i themelimit2017 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A