albanosfera

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A

Përshkrimi

Albanosfera është një përcaktim për komunikim ose hapësiren kulturore pan-shqiptare, shkëmbimin e përbashkët ekonomik, kulturor, mediatik dhe politik midis shqiptarëve, pavarësisht nga vendi i tyre i banimit.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport Kompaniaalbanosfera AdresaN/A
Telefon E-mailalbanosfera.bota@gmail.com Viti i themelimit2018 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A