Associazione Albanese "Besëlidhja"

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
393358387778

Përshkrimi

Shoqata Beselidhja është shoqatë social kulturore,jo përfituese,jo partiake e jo fetare e cila ka për qëllim ruajtjen e kulturës dhe identitetit të kombëtar shqiptar ,Punon për integrimin e komunitetit të saj në jetën shoqërore në bashkëpunim edhe me shoqata e organizata të tjera për të ruajtur e zhvilluar artin,kulturën e gjuhën shqipe në provincën e Trentos.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAssociazione Albanese "Besëlidhja" AdresaN/A
Telefon393358387778 E-mailbeselidhja.rov.08@hotmail.it Viti i themelimit2008 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A