Shoqata Kulturore Nënë Tereza

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
4797595081

Përshkrimi

Shoqata kulturore Nena Tereza promovon dhe ruan trashegimine kulturore shqiptare permes aktiviteve per arte dhe kulture.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata Kulturore Nënë Tereza AdresaN/A
Telefon4797595081 E-mailShoqata@nenetereza.no Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A