Shoqata "Alba"

Art,Kulturë,Sport - N/A, N/A
393774956324

Përshkrimi

Shoqata vullnetare Alba Calcinato. Zhvillon e promovon veprimtari kulturore.dhe arsimore në provincën e Brescias .

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaShoqata "Alba" AdresaN/A
Telefon393774956324 E-mailalbacalcinato@gmail.com Viti i themelimit2017 Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A